Mladina-novice

V nedeljo 12.9.2010 je bilo v Žalcu na športnem stadionu zanje ligaško tekmovanje. Našim pionirjem je sreča obrnila hrbet in zgodili sta se dve manjši napaki, ki pa sta ekipo potisnili stran od prvih mest.
Tekmovanje so zaklučili na 12. mestu skupno v ligi pa so bili 10.

Slike v galeriji.

Naše pionirke, ki so na regijskem tekmovanju dosegle odlično 1. mesto so bile v soboto 11.9.2010 na državnem tekmovanju v orientaciji na Snežniku. Najprej jim je zagodel promet nato pa še ostali tekmovalci in tudi mati narava. V želi po zmagi so nekateri premikali smerokaze in zavajali druge za njimi prihajajoče ekipe na koncu pa jim je pri vaji z brenatačami zagodel še veter, ki se je poigraval z vodnimi curki.
Kljub vsem težavam so tekmovanje končale na 19. mestu, za kar jim vsi čestitamo, saj je že uvrstitev na državno tekmovanje velik uspeh.

V soboto 4.9.2010 je potekalo regijsko tekmovanje v orientaciji. Iz našega društva sta se orientacije udeležili dve ekipi. 

Mlajše pionirke so dosegle odlično PRVO mesto in se tako uvrstile na državno tekmovanje v orientaciji, ki pa bo potekalo 11.9.2010 v okolici gradu Snežnik v Loški dolini.

Starejši pionirji pa so zasegli zelo dobro 5. mesto.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information